Benzines fogyasztáscsökkentõ

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz) és akkumulátor felújító elektronika.


Amikor a gépjármű motorját beindítjuk, a generátor 14 V körüli feszültséget állít elő, amelyet lead a gyújtásrendszernek, ami a gyújtógyertya segítségével gyújtóívet hoz létre.

Az F-16 Pulse King úgy lett kifejlesztve, hogy egy mikrochipes feszültségszabályozó segítségével másodpercenként millió pulzálást generál. Ezzel 1.5 V-os extra töltést gerjeszt, amely végighalad az akkumulátortól elkezdve a gyújtás-rendszer minden alkotóelemén. Ezen plusz feszültség segítségével a gyújtógyertyák nagyobb hatékonysággal dolgoznak, így az égést tökéletesíti.

A nagyobb hatékonyságú égés következményei:

* Fogyasztáscsökkenés
* Teljesítménynövekedés
* Kibocsátott káros anyagok mennyiségének csökkenése

A létrehozott plusz feszültség segítségével az akkumulátor gyorsabban feltöltődik, és nagyobb teljesítményre lesz képes a megnövelt feszültség következtében. A pulzálás révén az akkumulátor folyamatosan regenerálódik, így élettartama jelentősen megnő!

Egy új benzin-üzemű motor az üzemanyag 98%-át használja fel hasznosan. Ez a szám egy három évnél idősebb autónál, az amortizáció illetve a gyújtásban résztvevő alkatrészek kopása, öregedése miatt, 88%-ra csökken. Ennek a számnak a csökkenése a fogyasztás növekedéséhez vezet.

A termék beszerelése roppant egyszerű. Csupán a piros vezetéket az akkumulátor (+) pozitív sarujára, a fekete vezetéket pedig az akkumulátor (-) nevativ sarujára kell csatlakoztatni, a kis elektronikát pedig a mellékelt kétoldalú ragasztóval egyszerűen fel kell ragasztani az akkumulátorra.

15.600ft

Kérdésem van / ajánlatot kérek! >>

 

Dízel fogyasztáscsökkentõ

SFI ultrahangos fogyasztáscsökkentő

Az SFI innovációja azért született, hogy számos laboratórium együttműködésének eredményeként optimalizálja az üzemanyag minőségét, ezzel is hozzájárulva a benzines és dízel autók hosszabb élettartamához, és - ami a legfontosabb - a fogyasztás csökkenéséhez.

Az üzemanyagban lévő vízmolekulákat ultrahanggal lebontja, hogy azok már észrevétlenül jelenjenek meg az égés során, így tökéletesítve az egész égési folyamatot, amely végül akár 12%-os fogyasztáscsökkenést is eredményezhet (61 gépjármű, 120.000 km-es dokumentált tesztje alapján számított érték).

Főbb jellemzők:

* 12%-os fogyasztáscsökkenés
* motor élettartamának növekedése
* egyszerűen, gyorsan be- és kiszerelhető
* jelentősen csökkenti a fenntartási költségeket
* megóvja motorját a szennyezett üzemanyag nemkívánatos hatásaitól
* védi a környezetet, csökkenti a károsanyag-kibocsájtást
* karbantartja a befecskendező és a vezérlőegységet, illetve a szelepeket.
* nem befolyásolja az eredeti gyári garanciát (bármikor eltávolítható)
* laboratóriumban tesztelt, szabványosítással rendelkezik! (95/54 CA, n°e20206012)

94.900ft

Kérdésem van / ajánlatot kérek! >>